Mesir dan Morsi

Hari tu aku sedang bersiar-siar di internet tanpa sebarang tujuan khusus untuk dilakukan. Kadang-kadang aku sendiri pun kurang pasti kenapa aku nak online. Nak kata facebook, takde la addicted sangat. Nak kata blogger pun, takde la rajin update blog sangat. Nantilah aku pikir lain kali. Berbalik kepada aktiviti bersiar-siar aku tadi tu, aku terjumpa satu website yang telah memberi ‘wow’ effect kat aku sampai membuatkan aku terjoin tak semena-mena. Aku pasti semua orang dah sedia maklum dengan peristiwa yang sedang berlaku kat Mesir sekarang ni. Aku tak mampu nak fly pegi sana untuk membantu tapi harap benda ni sedikit sebanyak dapat membantu.

petition

Aku dah. Korang bila lagi?

petition emailSiap bagi feedback emel lagi. Feel so much appreciated.

Join and share this petition ‘Restore Dr. Mohamed Morsi as a President of Egypt

Advertisements